onsdag 26. desember 2012

Det er jommen ikke lenge til neste bokbindingskurs


Allerede i februar skal jeg holde nytt kurs i bokbinding. Det går over fire onsdagskvelder og jeg vil fortsette kurset som heter Album og myke bøker, MEN denne gang skal jeg gå igjennom HELT NYE ALBUM OG BØKER. Altså, her er både nye og gamle kursdeltakere velkomne og alle vil lære noe nytt.

Her er linken til Folkeuniversitetet øst for å lese mer og for å melde seg på http://www.folkeuniversitetet.no/oslo/bokbinding-oslo/kurs-id-86150/  Du kan også ringe 03838 for påmelding og informasjon. Oppstart onsdag 27. februar 2013 kl. 17.30.

For hver kveld vil deltakerne komme hjem med en bok og denne gangen vil vi lage fotoalbum med skruer eller sløyfe - valgfritt. Jeg har kjøpt inn en del utstyr som kan kjøpes på kurset og dere vil motta en materialliste for det dere trenger å ta med for å kunne binde inn bøkene og albumet i forkant.

På bildet ser du noen av de bøkene vi kommer til å lage på kurset i tillegg til albumet, som trekkspillbok, knappehullssømbok, cross-structure bok - dette kommer til å bli gøy. Håper vi ses på kurs!

2 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Veldig morro med egnelagde bøker :O)

Tone Brunelle sa...

Ikke sant?! Jeg er i full gang med å skrive fine instruksjoner på hver enkelt bok som skal lages på dette kurset. Gøy å komme hjem med en selvlagd bok etter hver kurskveld :)