onsdag 3. oktober 2012

Snart er det klart for kalligrafikurs...

Ymse kalligrafiutstyr - det kribler i fingrene nå, ikke sant?
Jeg er midtveis i bokbindingskurset, men må hele tiden være to skritt foran. Jeg skal jo snart holde kurs i kalligrafi. Det er lenge siden jeg har skrevet minuskler (Foundational Hand) så det er på tide å varme opp litt. Moro å jobbe med noe annet enn italic. Det er noe rundt og godt med disse bokstavene. Liker også så godt g-ene og a-ene i denne bokstavfamilien også. Når det er sagt går en tanke til Jan Kjærstads bok "Tegn til kjærlighet" der han så fint beskrev hvordan hovedpersonen følte med tanke på bokstavenes utforming - det var viktig liksom...Virkelig som om jeg skulle ha sagt det selv.

Vel nok om det, meld dere på kurs eller send noen dere kjenner på kurs, eller ennå bedre gå sammen! Ta et pusterom fra en ellers så tastaturfylt hverdag. Ro ned og kos deg med å lage fine former på papiret. Få nye kunnskaper og inspirasjon til årets julekortproduksjon.

Ring Folkeuniversitetet Øst på 03838 eller gå inn på denne linken her http://www.folkeuniversitetet.no/oslo/kalligrafikurs-minuskler-oslo/kurs-id-81335/ 

Kurset går over 6 uker og har oppstart onsdag 24. oktober kl. 17-20.30.


Ingen kommentarer: