tirsdag 4. juli 2017

Bokstaven har fått ny hjemmeside og bloggen har flyttet!

I juni 2017 skjedde det store ting i foretaket mitt. Jeg fikk ut fingeren omsider og fikk freshet opp hjemmesiden, flyttet domenet mitt og har nå også knyttet bloggen min direkte til nettsiden. Du finner den her: https://www.bokstaven.net/blog
Wow! Så fresh, så innbydende!

Dette var lettere enn jeg hadde trodd - eller med andre ord, selv jeg klarte å fikse dette med alt det tekniske det innebar. Enten er jeg utrolig smart til å være en slik neandertal som driver og skriver med pennesplitter og blekk og syr sammen bøker for hånd, eller så var dette faktisk veldig enkelt.

Uansett, sjekk det ut og følg med der. Dette blir nok mitt siste innlegg her på blogger.com. Om du har lyst til å sjekke ut gamle innlegg, så er du selvsagt velkommen til å skrolle ned og klikke deg inn på alle innleggene her. Det har blitt en del har jeg notert meg. Ikke rart for jeg startet jo med å skrive her i 2008.

Jeg kommer med ujevne mellomrom til å skrive på min andre og mer personlige blogg her på blogger.no, min blogg 'Tones tanker om...'

Det er en heeelt annen type blogg selvsagt. Jeg tar for meg ett ord for hvert innlegg og spinner rundt det ut fra helt personlig vinkel. Har ikke særlig mye med bokstaver og bøker å gjøre, men for all del. Titt innom og kos deg om du syns det er verdt å lese.

Takk for meg her, velkommen til https://www.bokstaven.net/blog